Copy
HTML verze Metodických listů

Vítejte u měsíčníku Českého svazu orientačních sportů, který by měl přinést trenérům a organizátorům metodickou podporu, informovat o novinkách a motivovat je ke sdílení zkušeností, rad a tipů pro trénink i pořádání.

Novinky

 
Republikový festival žactva
V termínu 3. - 5. června proběhne v Chotěboři nová akce pro mladé orientační běžce, která si klade za cíl vytvořit dětem nezapomenutelné zážitky a zprostředkovat jejich setkání napříč republikou. Kromě závodů v orientačním běhu na účastníky čeká bohatý doprovodný program plný sportovních aktivit a zábavy. Více informací na webu akce.

Studie zabývající se porovnáním psychologických vlastností
V rámci bakalářského studia sportovních věd vede Tereza Janošíková studii zabývající se porovnáním psychologických vlastností u mladistvých orientačních běžců z České republiky a Francie. Pokud chcete Terce pomoci a máte svěřence ve věku 14 až 21 let jakékoliv výkonnostní úrovně, rozšiřte mezi ně tento dotazník.

Teorie

 
Po rozkliknutí obrázků níže se dostanete na připravené mapové úlohy a tréninkové tipy.

Zajímavé odkazy

 
Kliknutím na obrázek se dostanete na příslušnou stránku. 

Jak funguje SIAC? - v článku, který pro web O-News.cz připravil Lukáš Kettner, se v kostce dozvíte, co vás možná zajímá o použití čipu pro bezkontaktní i kontaktní ražení.

Tomáš Křivda - je tahounem nastupující generace orienťácké reprezentace. Jeho jasným cílem je sprintové MS v Dánsku, ale nebojí se ani klasických orienťáků nebo atletické dráhy – na letošním MČR na 10 000 m dokonce obsadil 4. místo. Nejen o svém tréninku, motivaci, ale také třeba o velkolepých štafetách Tiomila odpovídá na otázky Matěje Burdy.

Děkujeme Karlu Haasovi (LPU) za ukázku krosového tréninku a Pavle Pavlíkové a kolektivu CHA tip na organizaci dětského závodu.

Rádi uvítáme materiály, postřehy a zkušenosti od trenérů na e-mailu
metodika@orientacnisporty.cz.

Facebook
Metodika ČSOS
Copyright © 2022 Český svaz orientačních sportů, All rights reserved.


Kontaktujte nás:
metodika@orientacnisporty.cz


Chcete změnit nastavení příchozích e-mailů?
Můžete aktualizovat vaše preference nebo se odhlásit z odebírání.

 






This email was sent to media@orientacnisporty.cz
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Český svaz orientačních sportů · Zátopkova 100/2 · Praha 169 00 · Czech Republic

Email Marketing Powered by Mailchimp